Чоловіча парфумована вода Nordic Waters [Нордік Уотерс] 75мл 38550

Виробник: Oriflame
Код: 38550
Є в наявності
1 950,00 грн. 1 289,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Поринь в акватичну свіжість! Насолоджуйся прохолодою шведських вод з авторським акордом Nordic Waters, що хвилює почуття, і мужніми нотами листя фіалки та лимона.

Тип аромату: ароматичний, акватичний

Nordic Waters – парфумована вода. Вона відрізняється від туалетної води підвищеною концентрацією ароматичних речовин. А значить на тебе чекає ще більше акватичної свіжості в кожній краплі аромату!

Ексклюзивний акорд Nordic Waters створений на основі молекули Cascalone®, яка відтворює відчуття освіжаючих крапель води на гарячій шкірі. Підбадьорлива легкість фруктових напівтонів і мінеральних нюансів океанічної молекули посилена в жіночому ароматі іскристою нотою лимона

Опис

Nordic Waters – парфумована вода з феноменальним освіжаючим ефектом. Відчуй, як із кожною краплею оживають твої почуття!

Свіжий дизайн флакона натхнений контрастами шведської акваторії: від вируючого моря до безтурботної гладі озер.


Верхня нота: мандарин, кардамон, лимон

Ноти серця: акорд Nordic Waters, листя фіалки, насіння коріандру

Базова нота: мох, кедр, мускус

Про парфумера:

Аромат створений французьким парфумером Фабрісом Пеллегреном. Народившись у столиці ароматів – Ґрасі, у сім'ї парфумера, Фабріс все життя мав пристрасть до різноманітних ароматів. З самого дитинства його надихали приголомшливі запахи квітучих полів і фруктових садів, річок і лісів, озер і сонця: «Для мене немає нічого досконалішого, ніж сама природа. Тонкі грані природи пропонують багато складних деталей».

Протягом своєї кар'єри Фабріс Пеллегрен багаторазово співпрацював і створював аромати для провідних світових брендів: Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Lalique, Lancôme, Lanvin, Issey Miyake, By Kilian та багатьох інших.