Трояндова вода, 215 мл 4309001

Код: 4309001
Є в наявності
135,00 грн. 99,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Трояндова вода з натуральним екстрактом троянди ніжно очищає шкіру, даруючи їй свіжість та сяяння. Засіб надає обличчю рівний і красивий колір, покращує тонус шкіри та розгладжує дрібні зморшки. Трояндова вода добре зволожує, тонізує та освіжає втомлену шкіру. Екстракт пелюсток троянди стимулює кровообіг, підтягує контур обличчя, бере участь в утворенні колагену, відновлює структуру тканин, ефективно живить та омолоджує шкіру, роблячи її по-юнацьки

свіжою. Троянда здатна не тільки прибрати запалення і тріщини, але й запобігти їх подальшій появі. Вона також звужує пори, ефективно бореться зі шрамами і рубцями, попереджає появу розтяжок на шкірі, позбавляє від темних кіл і мішків під очима. Не містить спирту.
При регулярному застосуванні косметики з екстрактом пелюсток троянди Ви відчуєте її благотворну дію і чудодійний ефект.

Спосіб застосування: Протирати обличчя змоченим трояндовою водою ватним диском. Підходить для щоденного використання. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці.