ДД "Вітамінна для покращення стану шкіри, волосся, нігтів" + Селен, 60 таб. 2343013

Код: 2343013
Є в наявності
170,00 грн. 129,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Рекомендації до споживання (використання): може бути використана в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело вітамінів, мінералів та комплексу біологічно активних речовин рослинного походження з метою створення оптимальних дієтологічних умов для поліпшення стану волосся, шкіри та нігтів.


• Екстракт Чорної смородини (Ribes nigrum еxtract) сприятливо впливає на омолодження шкірного покриву, утворення і зміцнення колагенових і еластинових волокон, нормалізацію та обмін ліпідів у шкірі.
• Екстракт пророслих зерен Пшениці (Sprouted Grains of Wheat еxtract) – має високий вміст білків і вуглеводів, які сприятливо впливають на підвищення тонусу шкіри та захищають від шкідливого впливу навколишнього середовища.
• Екстракт Броколі (Broccoli (Brassica Oleracea Italica) Sprout еxtract) – джерело вітамінів С і А, а також вітамінів групи В; сприяє утворенню в організмі людини «захищаючих» ферментів, які оберігають шкіру від шкідливого ультрафіолету.
• Екстракт Шипшини (Rosa Canina (Rosehip) Extract) – містить аскорбінову кислоту, каротиноїди; лікопін; фітофлуін; криптокантин та ін.; вітаміни В2, К, Р, Е; флавоноїди: кверцетин, кемпферол, ізокверцетин, антоціани; пектинові речовини; органічні кислоти та дубильні речовини. Це справжній полівітамінний коктейль при гіпо-та авітамінозах і при захворюваннях, що супроводжуються підвищеною потребою організму у вітамінах.
• Селен — один з найважливіших мінеральних речовин необхідних шкірі для її росту та розмноження клітин і роботи ферментів.
• Омега-3 ПЖК (Omega-3) – служить додатковим джерелом енергії, знижує стомлюваність, збільшує працездатність, уповільнює процес старіння шкіри.
• Кальцію пантотенат (D-Panthenol) – нормалізуює обмін речовин, позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів. Володіє вираженими радіозахисними властивостями, виведення радіоактивних речовин з організму збільшується в два рази.
• Вітамін А (Retinyl Palmitate). Недостатність вітаміну А в організмі приводить до сивіння та ламкості волосся, сухості, лущення та ороговіння шкіри, ламкості нігтів. Тому забезпечення організму даним вітаміном – це запорука їхнього здоров’я.
• Вітамін Е (Tocopheryl Acetate) – використовується, особливо з вітаміном А, при в’ялій дряблій шкірі, себореї, вуграх та дерматозах