ДД "Для суглобів плюс шабельник" 60 табл. 2343017

Код: 2343017
Є в наявності
170,00 грн. 129,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Рекомендації до споживання: може бути використана в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело хондроітину, глюкозаміну та комплексу біологічно активних речовин рослинного походження з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормального функціонування опорнорухового апарату.


Рекомендовано дотримуватися збалансованого раціону харчування, обмежувати тваринні жири, солодощі, алкоголь, сіль.


Хондроітина сульфат (Hondroitina sulfate) — це хрящова і кісткова тканина з морських або прісноводних риб. Має тропність до хрящової тканини, ініціює процес фіксації сірки в процесі синтезу хондроітин-сірчаної кислоти, що, в свою чергу, сприяє відкладенню кальцію в кістках. Стимулює синтез гіалуронової кислоти, зміцнюючи сполучнотканинні структури: хряща, сухожиль, зв'язок. Надає анальгетичну та протизапальну дію, є хондропротектором, сприяє активній регенерації хряща.

Глюкозаміну гідрохлорид (Glucosamine hydrochloride) - речовина, що синтезується хрящовою тканиною суглобів, є компонентом хондроітину і входить до складу синовіальної рідини. При використанні в медицині глюкозамін відносять до групи антиревматологічних препаратів.

Шабельник (Gomarum palustre) містить комплекс фенольних сполук: флавоноїди (катехіни, кемпферол, кверцетин, апігенін, лютеолін і їх похідні); дубильні речовини; фенольні кислоти (коричну, кавову, n-кумарову, саліцилову, ферулову, хлорогенову та ін.); кумарини (умбелліферон); а також тритерпенові сапоніни; полісахариди та інші речовини. Шабельник болотний має надзвичайно велику популярність в народній медицині і застосовується при радикуліті, ревматизмі, артриті, остеохондрозі та ін. А також при проблемах з опорно-руховим апаратом.

Золотий вус (Callisia Fragrans) містить флавоноїди (кверцетин, кемпферол), глікозиди, пектини, дубильні речовини, мікроелементи (мідь, хром, нікель, залізо та ін.), каротиноїди, вітаміни групи В, аскорбінову кислоту. Золотий вус - сильний біостимулятор, підвищує інтенсивність обмінних процесів. Застосовують при захворюваннях кістково-м'язової системи (ревматизмі, ревматоїдному артриті, остеохондрозі).

Девясил (Inula helenium) містить до 3% ефірного масла, алантолактон, ізоалантолактон, дигідроалантолактон, інулін та ін. Має протизапальну дію.