Дієтична добавка "Спалювач калорій Ultra", 60 таблеток 2343012

Код: 2343012
Є в наявності
220,00 грн. 159,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Рекомендації до споживання (використання): може бути рекомендована особам, які контролюють масу тіла для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело комплексу біологічно активних компонентів рослинного походження з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормалізації обміну речовин.


Бромелайн, екстракт ананаса (Ananas Sativus (Pineapple) Extract) – рослинний фермент, який сприяє стимуляції травлення, санації кишечника і зниженню в'язкості крові. Бромелайн є протеолітичним ферментом, який за характером дії нагадує пепсин і папаїн: розщеплює білки до полі- та олігопептидів. Фермент проявляє активність як у шлунку, так і в кишківнику; ефективний при зниженій, підвищеній і нормальній кислотності шлункового соку. Тому замісна терапія бромелайном істотно покращує процеси травлення у травному каналі.

Екстракт гарцинії камбоджійської (Garcinia Cambogia Extract) – містить ксантони (α-, β-, γ-мангостини, гарцинон Е та ін.). Компонент багатьох БАДів для зниження ваги.

L – карнітин (L-Carnitine) – сприяє видаленню коротколанцюгових жирних кислот із мітохондрії, звільняючи внутрішньомітохондріальний CoA, стабілізація рівня якого і функціональний взаємозв'язок між пулами СoA і левокарнітином є життєво важливими для оптимізації енергетичного метаболізму.

Екстракт імбиру (Zingiber Officinale (Ginger) Extract) – покращує травлення, має вітрогінну, спазмолітичну дію. Застосовується при розладах травлення, метеоризмі.

Екстракт куркуми (Curcuma Longa (Turmeric) Extract). Порошок кореневищ застосовується як пряність, покращує травлення, має жовчогінну, сечогінну й стимулюючу дію.

У складі добавок дієтичних використовують екстракти цілющих рослин. Використання рідин-розчинників дає змог