ДД для регулювання кислотно-лужного балансу, 300 г 2943012

Код: 2943012
Є в наявності
600,00 грн. 449,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Підтримуйте правильний РН-баланс для збереження міцного здоров'я! Багато хто з нас вживає занадто велику кількість білкової їжі, через що рівень кислотності підвищується й призводить до "закислення" організму. Щоб відновити баланс, потрібно з'їдати на добу по 10-15 кг овочів, які містять луги.

Unice пропонує більше просте рішення - дієтичну добавку Proszek Zasadowy. Вона нейтралізує надмірну кислотність і допомагає підтримувати кислотно-лужний баланс в організмі, покращує перистальтику кишківника, усуває печію, допомагає скинути зайву вагу.
До складу порошку входять такі цінні складники, як:
• Олігофруктоза - природна баластна речовина, частково переварена пробіотичним эфектом, котра стимулює роботу травної системи, розвиток біфідобактерій у товстій кишці, що позитивно впливає на кишкову флору.
• Селен - елемент для підвищення опору організму вірусам і бактеріям, нейтралізації токсинів і вільних радикалів, підсилення дії антиоксидантів, таких як вітаміни Е та С, запобігання передчасному старінню. Стимулює синтез гемоглобіну, репродуктивну функцію, обмінні процеси, нормалізує діяльність нервової та ендокринної систем, усуває запалення.
Завдяки курсу прийому дієтичної добавки організм отримує збалансоване рН середовище, яке забезпечує нормальне протікання метаболічних процесів в організмі, допомагаючи йому боротися з захворюваннями.