Сонцезахисний крем для дитячої шкіри SPF 50. Високий ступінь захисту 150мл93644

Виробник: Avon
Код: 93644
Немає в наявності
200,00 грн. 139,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

З приходом літа усі діти прагнуть проводити все більше часу на вулиці. Перебувати на сонці їм вкрай корисно – адже при контакті шкірі з сонячним промінням виділяється вітамін D, необхідний для організму, який росте. А щоб користь від сонячних ванн була максимальною, необхідно використовувати спеціальні дитячі засоби захисту.

Сонцезахисний крем для дитячої шкіри має високий ступінь захисту SPF 50. Засіб з ніжною текстурою, завдяки якій він легко поглинається, спеціально розроблений для найчутливішої шкіри. Крем створює невидиму захисну плівку, яка запобігає обгоранню. Крім того, крем делікатно піклується про шкіру та забезпечує її зволоження.

ЗАСТОСУВАННЯ

Рівномірно нанести на шкіру обличчя і тіла за 15 хвилин до виходу на сонце. Наносити повторно під час тривалого перебування на сонці, а також після перебування у воді. Дітям використовувати тільки під наглядом дорослих.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникати потрапляння на дитячу шкіру прямих сонячних променів, а також тривалого перебування дітей на сонці, навіть під час використання сонцезахисних засобів. Надмірне перебування на сонці може завдати шкоди здоров'ю. Нанесення недостатньої кількості засобу знижує ефективність захисту від негативного впливу сонячних променів.

Уникати потрапляння в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння на одяг: засіб може викликати фарбування тканин. Містить УФ-фільтр: бензофенон-3. У разі виникнення подразнення припинити використання засобу.

КРАЇНА-ВИРОБНИК

Польща