Сонцезахисний зволожувальний лосьйон для тіла «Свіжий захист» SPF 30. Високий ступінь захисту 150мл 29420

Виробник: Avon
Код: 29420
Є в наявності
400,00 грн. 239,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Сонцезахисний зволожувальний лосьйон «Свіжий захист» SPF 30 – must-have засіб для догляду за тілом у спекотні літні дні. Дерматологічно протестований продукт забезпечить високий ступінь захисту від сонячних променів і разом з цим дбайливо зволожить шкіру.

В основі формули лосьйона – технологія DERMA 360, яка забезпечує ідеальний баланс захисту та догляду. Засіб містить зволожувальні компоненти, що пом’якшують шкіру та розгладжують її. Також він має підвищену водостійкість та надійно захищає від сонячних опіків.

ЗАСТОСУВАННЯ

Рівномірно наносити на шкіру за 15 хвилин до виходу на сонце. Наносити повторно під час тривалого перебуванні на сонці, а також після перебування у воді і використання рушника.

Уникати тривалого перебування на сонці, навіть якщо Ви використовуєте сонцезахисні засоби. Надмірне перебування на сонці може завдати шкоди вашому здоров'ю. Нанесення недостатньої кількості засобу знижує ефективність захисту від негативного впливу сонячних променів.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі ретельно промити їх водою. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння на одяг: засіб може викликати фарбування тканин. Містить УФ-фільтр: бензофенон-3.

КРАЇНА-ВИРОБНИК

Польща