Натуральне мило з олією авокадо UNICE, 100 г 3605035

Код: 3605035
Є в наявності
200,00 грн. 109,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Мило з олією авокадо подарує приємне відчуття комфорту, допомагаючи чутливій шкірі відновити природну м'якість та пружність. Завдяки унікальним поживним властивостям олії авокадо мило глибоко зволожує та живить шкіру. Спеціальна формула продукту, доповнена олією ши, провітаміном В5 та вітаміном Е, ефективно бореться з сухістю шкірного покриву, усуває лущення. Чинить видиму омолоджуючу дію, попереджаючи старіння, появу зморшок та пігментних плям. Дерматологічно протестована мильна основа та унікальний аромат засобу дарує шкірі відчуття свіжості та чистоти.

При регулярному використанні мила ваша шкіра стане гладенькою, шовковистою та пружною. Не містить тваринних жирів, парабенів і консервантів. Підходить для щоденного використання.

Спосіб застосування: Намилити вологу шкіру обличчя, спінити, помасажувати впродовж 2-3 хвилин та ретельно змити холодною водою. Під час використання в душі спінити мило гарячою водою та намилити тіло, після чого змити теплою водою. Запобіжні заходи: У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температурі. Тільки для зовнішнього застосування.