Відновлюючий крем від зморшок з муцином равлика, 12 мл 4009034

Код: 4009034
Є в наявності
200,00 грн. 139,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Муцин равликів у складі крему миттєво покращує стан шкіри. Капіляри стають менш помітними, почервоніння зменшується, шкіра стає відновленою та більш гладенькою. Крім того, аденозин ефективно підтягує контури обличчя, сприяє розгладженню зморшок. Тон обличчя вирівнюється та набуває свіжості й сяяння.

Висококонцентрований муцин равликів забезпечує регенерацію шкіри, відновлює її пружність та еластичність, запобігає старінню й забезпечує максимальне зволоження. Екстракт центелли азіатської має пом’якшуючу дію та робить шкіру матовою. З кожним днем ваша шкіра набуває ще більше гладкості та зволоження.

Спосіб застосування: Вранці нанести масажними рухами необхідну кількість крему (може використовуватися як база під макіяж). Ввечері нанести більшу кількість, ніж вранці, та залишити на ніч для повного поглинання. Використовувати 2-3 рази на день на ділянки, що потребують особливої уваги: родимки, збільшені пори, шрами на обличчі тощо. Запобіжні заходи: У випадку подразнення та/або алергічної реакції негайно припинити використання засобу та звернутися до лікаря. Після застосування уникати потрапляння на шкіру прямих сонячних променів. Не застосовувати на відкритих ранах, екземах, запаленій шкіри тощо. Тільки для зовнішнього застосування. Щільно закривати упаковку. Зберігати за кімнатної температури. Уникати потрапляння в очі та рот. У разі потрапляння в очі або рот промити великою кількістю води або за необхідності звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати прямих сонячних променів.