Маска для волосся з активованим вугіллям, 300 г 4016005

Код: 4016005
Є в наявності
270,00 грн. 199,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Ефективно живить та відновлює волосся, даруючи чудовий блиск, м’якість, гладкість та легкість у процесі укладки. Маска призначена для всіх типів волосся, зокрема для схильного до надмірної жирності.

Чорне вугілля в складі притягує та поглинає забруднення, а також надає антисептичну і протизапальну дію. Алое стимулює ріст волосся, активно бореться з лупою, живить та зволожує волосини. Білий чай захищає від шкідливої дії УФ-променів та вільних радикалів завдяки своїм антиоксидантним властивостям. Надає волоссю м'якість і шовковистість.

Спосіб застосування: Вимити волосся шампунем. Нанести маску на вологе волосся масажними рухами. Залишити на 2-5 хвилин. Уникати прямого застосування на шкіру голови. Змити водою. Для отримання найкращих результатів очищення і відновлення шкіри голови рекомендуємо користуватися іншими продуктами серії Dermofuture з активованим вугіллям. Запобіжні заходи: У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Тільки для зовнішнього застосування.