Шампунь для волосся з активованим вугіллям, 250 мл 4001004

Код: 4001002
Немає в наявності
230,00 грн. 159,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Ефективно очищає волосся і шкіру голови від надлишку шкірного жиру і залишків засобів стайлінгу (гелі, спреї, лаки і т. ін.). Призначений для всіх типів волосся, включаючи схильне до надмірної жирності. Ідеальний продукт для щоденного догляду за волоссям.

Шампунь регулює жировий баланс шкіри голови. Волосся глибоко зволожене та наповнене блиском.
Чорне вугілля у складі притягує та поглинає забруднення, а також надає антисептичну і протизапальну дію. Алое стимулює ріст волосся, активно бореться з лупою, живить та зволожує волосини. Білий чай захищає від шкідливої дії УФ-променів та вільних радикалів завдяки своїм антиоксидантним властивостям. Додає волоссю м'якість і шовковистість.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся. Масажувати шкіру голови до утворення піни. Змити водою. Для найкращого ефекту очищення повторити процедуру миття. Для отримання найкращих результатів очищення і відновлення шкіри голови рекомендуємо користуватися іншими продуктами серії Dermofuture з активованим вугіллям. Запобіжні заходи: У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. Тільки для зовнішнього застосування.