Шампунь BIOBLAS з екстрактом часнику 4701003

Код: 4701003
Є в наявності
660,00 грн. 349,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Шампунь BIOBLAS без запаху містить натуральну оливкову олію та екстракт часнику, які допомагають відродити життєву силу волосся та відновити його здоровий вигляд, який з часом волосся природним чином втрачає. Шампунь BIOBLAS:

● ефективно зменшує шкідливий вплив зовнішніх факторів на стан волосся
● живить та подовжує життєвий цикл волосся
● запобігає випадінню
Спеціальна формула BIOBLAS з натуральними оліями забезпечує інтенсивний догляд, зміцнення та захист волосся.
Такі фактори, як стрес, погане харчування, забруднення повітря та довкілля, сезонні зміни в природі призводять до втрати життєвої сили волосся та, як наслідок, до випадіння. Завдяки своїй особливій формулі з натуральним екстрактом часнику, шампунь Bioblas BotanicOils допомагає ефективно попередити випадіння волосся, регулює жировий баланс шкіри голови та відновлює структуру волосся, повертаючи чудовий блиск і сяяння. Багата на сірку, вітаміни та амінокислоти формула забезпечує повноцінний догляд, відновлюючи пошкоджене волосся та підвищуючи його стійкість до шкідливих зовнішніх чинників.
BIOBLAS І КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Клінічні тести на ефективність довели, що рослинна сироватка, яка входить до складу шампуню BIOBLAS, живить шкіру голови та волосяний покрив, зміцнює слабке волосся, а також є ефективною у боротьбі з випадінням волосся. Вивчення споживчого попиту виявило, що 9 з 10 користувачів шампуню підтвердили його ефективність у запобіганні випадінню волосся (в опитуванні брали участь 104 користувача).
Дерматологічні дослідження показали, що шампунь не викликає подразнень та алергічних реакцій, а показник pH повністю відповідає показнику pH шкіри голови.

Нанести шампунь на вологе волосся, масажувати до появи піни. Змити водою. Повторити в разі потреби. Підходить для частого застосування. Для вирішення проблеми випадіння волосся рекомендується користуватися продуктом постійно.