Шампунь з олією кропиви BIOBLAS, 360+150 мл 4701026

Код: 4701026
Є в наявності
750,00 грн. 399,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

СПЕЦІАЛЬНА ФОРМУЛА З ОЛІЄЮ КРОПИВИ ДЛЯ ОБ’ЄМУ, ГУСТОТИ ТА ІНТЕНСИВНОГОДОГЛЯДУ

Спеціальна формула шампуню BIOBLAS BotanicOils з натуральними оліями забезпечує інтенсивний догляд, зміцнення та захист волосся.
З часом такі фактори, як погане або незбалансоване харчування, забруднення повітря та довкілля, перебування на сонці призводять до стоншення та тьмяності волосся. Шампунь Bioblas BotanicOils з олією кропиви робить волосся щільним та більш густим, надаючи йому об’єму впродовж усього дня.

Шампунь проти випадіння волосся BIOBLAS BotanicOils з органічними оліями кропиви та оливи допомагає відродити життєву силу волосся та відновити його здоровий вигляд, який з часом волосся природним чином втрачає.

● ефективно зменшує шкідливий вплив зовнішніх факторів на стан волосся
● живить волосся та подовжує його життєвий цикл
● запобігає випадінню

Нанести шампунь на вологе волосся, масажувати до появи піни. Змити водою. Повторити в разі потреби. Підходить для частого застосування. Для вирішення проблеми випадіння волосся рекомендується користуватися продуктом постійно. Запобіжні заходи: У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. Тільки для зовнішнього застосування.