Пом'якшувальна міцелярна вода для обличчя (400 мл) 1340475

Виробник: Avon
Код: 1340475
Є в наявності
190,00 грн. 139,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Нова формула в кожному засобі NutraEffects збагачена натуральним заспокійливим комплексом. Твоя щоденна профілактика - зміцнення імунітету шкіри, захист від впливу зовнішніх факторів навколишнього середовища для здоров'я шкіри та ідеального кольору обличчя.

Засіб містить заспокійливий комплекс з натуральними інгредієнтами: куркума заспокоює, вітамін Е глибоко зволожує, масло ши живить, забезпечуючи комфорт будь-якого типу шкіри протягом усього дня. Однофазний очищуючий засіб з міцелами ефективно видаляє навіть водостійкий макіяж. Заспокійлива міцелярна вода Nutra Effects витягує забруднення і ніжно впливає на шкіру, роблячи її м'якою і зволоженою.

Підходить для чутливої шкіри, перевірено дерматологами, гіпоалергенні, некомедогенно, аллергически, клінічно протестовано і підтверджено офтальмологом.

ПЕРЕВАГИ:
• дбайливо видаляє макіяж без роздратування
• завдяки екстракту центелли азіатської заспокоює і пом'якшує

ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанести засіб на ватний диск і мʾякими рухами протерти суху шкіру. Для зняття макіяжу з вій, вік і губ, прикласти ватний диск на декілька секунд, потім обережно протерти. Засіб не вимагає змивання. Підходить для зняття макіяжу з обличчя, очей і губ.

КРАЇНА ВИРОБНИЦТВА: Польща