Денний ліфтинг-крем для обличчя SPF 25, 50 мл 1387109

Виробник: Avon
Код: 1387109
Є в наявності
450,00 грн. 359,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

prod_1204415_2_613x613 (1).jpg

ЛІФТИНГ-ЕФЕКТ ТА ПРУЖНА ШКІРА ВЖЕ ЧЕРЕЗ 2 ДНІ

PROTINOL - перша у світі** амінокислота, яка відновлює «дитячий» колаген ІІІ типу. Protinol відновлює «дитячий» каркас із колагену III типу і активує вироблення колагену I типу. Разом вони створюють матрицю, яка виштовхує зморшки зсередини і відновлює пружність.

ДЛЯ ЧОГО PROTINOL У КРЕМАХ ДЛЯ КОЖНОГО ВІКУ?

"Оновлений склад з сироваткою Protinol перетворює використання крему у справжнє задоволення. Сліди від подушки і нерівний тон шкіри у минулому, відтепер можна дозволити собі трохи більше часу на сонці. Завдяки формулі, направленій на створення колагенового каркасу, Protinol додав крему нові можливості – протидіяти віковим змінам шкіри і забезпечувати швидке відновлення пружності шкіри."

Тетяна Чернишова, лікар дерматолог-косметолог, кандидат медичних наук

Денний ліфтинг-крем для обличчя має нову розкішну текстуру і аромат. Нова формула з Protinol активно відновлює шкіру, завдяки подвійній силі колагену***. Крем допомагає зміцнити структуру шкіри, стимулює вироблення колагену для ліфтингу шкіри і власної гіалуронової кислоти для зміцнення контурів обличчя. 9 із 10 жінок погодились, що їх шкіра виглядає більш щільною та сяючою вже через 2 дні.

Серед тих, хто висловив свою думку у дослідженні споживчого сприйняття.

Запатентована технологія Anew у 18 країнах: Аргентина, Бразилія, Японія, Китай (і Гонгконг), Мексика, Тайвань, Франція, Бельгія, Італія, Голландія, Польща, Німеччина, Іспанія, Швеція, Англія, Туреччина, Швейцарія.

Стимулює вироблення двох типів колагену I та III.