Денний зміцнювальний крем для обличчя SPF 25, 50 мл 1387114

Виробник: Avon
Код: 1387114
Є в наявності
450,00 грн. 359,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

БІЛЬШ ЩІЛЬНА, ЕЛАСТИЧНА ТА ПРУЖНА ШКІРА ВЖЕ ЧЕРЕЗ 2 ДНІ

PROTINOL - перша у світі** амінокислота, яка відновлює «дитячий» колаген ІІІ типу. Protinol відновлює «дитячий» каркас із колагену III типу і активує вироблення колагену I типу. Разом вони створюють матрицю, яка виштовхує зморшки зсередини і відновлює пружність.

ДЛЯ ЧОГО PROTINOL У КРЕМАХ ДЛЯ КОЖНОГО ВІКУ?

"Оновлений склад з сироваткою Protinol перетворює використання крему у справжнє задоволення. Сліди від подушки і нерівний тон шкіри у минулому, відтепер можна дозволити собі трохи більше часу на сонці. Завдяки формулі, направленій на створення колагенового каркасу, Protinol додав крему нові можливості – протидіяти віковим змінам шкіри і забезпечувати швидке відновлення пружності шкіри."

Тетяна Чернишова, лікар дерматолог-косметолог, кандидат медичних наук

Денний зміцнювальний крем для обличчя з SPF 25 має нову розкішну текстуру і аромат. Нова формула з Protinol активно відновлює шкіру, завдяки подвійній силі колагену***. Вона стає більш щільна, еластичніша та пружна.

Серед тих, хто висловив свою думку у дослідженні споживчого сприйняття.

Запатентована технологія Anew у 18 країнах: Аргентина, Бразилія, Японія, Китай (і Гонгконг), Мексика, Тайвань, Франція, Бельгія, Італія, Голландія, Польща, Німеччина, Іспанія, Швеція, Англія, Туреччина, Швейцарія.

Стимулює вироблення двох типів колагену I та III.