Концентрований дезодорант-антиперспірант спрей «Енергія» для жінок 75 мл 1307327

Виробник: Avon
Код: 1307327
Немає в наявності
350,00 грн. 189,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Ти сильна, незалежна дівчина з активною позицією по життю! Ти любиш спорт, активний ритм та піклуєшся про своє здоров'я. Для тебе важливо завжди залишатися в тонус і бути впевненою у своєму зовнішньому вигляді. Концентрований дезодорант-антиперспірант спрей «Енергія» для жінок, які люблять перемагати, радіти життю та бути завжди на висоті.

Дезодорант-антиперспірант має свіжий та легкий аромат, захищає тебе від неприємних запахів та слідів поту на одязі.
Огорни себе енергією цього світу і бадьоро йди у новий день!

ЗАСТОСУВАННЯ: Ретельно струсити перед використанням. Розпилити необхідну кількість засобу на область пахв, утримуючи балон на відстані 10-15 см від шкіри. Наносити тільки на область пахв.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Вміст балона знаходиться під тиском. Вибухонебезпечно при нагріванні. Не допускати нагрівання балона вище 500С. Не розпиляти поблизу вогню і розпечених предметів. Не палити під час використання. Використаний балон не проколювати і не спалювати. Зберігайте далеко від джерел вогню і тепла в захищених від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі і на подразнену шкіру. Після використання і закінчення терміну придатності засіб утилізують як побутовий відхід. Не містить озоноруйнуючих речовин.

КРАЇНА ВИРОБНИК: Польща