Роликова пилка для педикюру 1305383

Виробник: Avon
Код: 1305383
Немає в наявності
1 000,00 грн. 539,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Роликова пилка для педикюру зробить твої ніжки бездоганними. Будь впевненою у собі завжди!

Технічні характеристики:

Модель: 5447842.

Працює від 2 елементівживлення типу АА (до комплекту не входять).

Напруга: 3 В.

Матеріал корпусу: АБС-пластик. Розмір: 15 х 6,2 х 4,3 см. У комплекті наявні додаткова змінна роликова насадка і щіточка для чищення.

Призначено для пом’якшення загрубілої шкіри на ступнях і п’ятах. Не використовувати будь-де на тілі.

БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ІНСТРУКЦІЮ ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ ПРИСТРОЮ (У КОМПЛЕКТІ) І ЗБЕРЕЖІТЬ ЇЇ ДЛЯ ПОДАЛЬШОГО ВИКОРИСТАННЯ, ОСКІЛЬКИ ВОНА МІСТИТЬ ВАЖЛИВУ ІНФОРМАЦІЮ.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ! ВАЖЛИВО!

  • Цей пристрій не призначений для використання особами (включаючи дітей) з обмеженими фізичними, сенсорними або розумовими здібностями або браком досвіду і знань, якщо тільки вони не були проінструктовані щодо використання пристрою особою, відповідальною за їх безпеку, або не використовують пристрій під контролем відповідальної особи .
  • Будь ласка, прочитайте і дотримуйтесь інструкції користувача до початку експлуатації вашого пристрою і збережіть її для подальшого використання. Не використовуйте пристрій будь-яким чином, не описаним в інструкції користувача.
  • Діти не повинні грати з пристроєм і його аксесуарами. Чистка та технічне обслуговування пристрою не повинні виконуватися дітьми.
  • Для уникнення нещасних випадків і травм або пошкодження пристрою під час використання тримайте його подалі від волосся на голові, брів, вій, а також від одягу, щіток, проводів, шнурів, шнурків і т.д.
  • З гігієнічних причин роликові насадки рекомендується використовувати тільки однією людиною.
  • Не використовуйте пристрій, якщо у вас діабет або поганий кровообіг.
  • Якщо у вас є захворювання шкіри або інші медичні проблеми, будь-ласка, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.
  • Не використовуйте на червоній, подразненій, запаленій шкірі та на тих ділянках шкіри, де є бородавки, запалення або відкриті рани.
  • Негайно припиніть використовувати, якщо ви відчуваєте біль або з’являється подразнення. Зверніться за медичною допомогою, якщо шкіра сильно подразнена або кровоточить.
  • Надмірне використання може викликати подразнення шкіри. Не використовувати пристрій на одній ділянці шкіри більше 2-3 секунд за один раз.
  • Тільки для домашнього використання.
  • Будь-ласка, зберігайте прилад в сухому прохолодному місці при температурі від 0 до 40 ° C. Тримайте прилад сухим, коли він не використовується. Не розташовуйте і не зберігайте пристрій під прямими сонячними променями.
  • Не вмикайте пристрій, якщо роликові насадки не встановлені.
  • Не кидайте пристрій і не вставляйте нічого в отвори пристрою.
  • Не використовуйте пристрій на відкритому повітрі.
  • Не використовуйте пристрій постійно на одній і тій же області і не застосовуйте сильний тиск.
  • Зберігайте захисний ковпачок на пристрої, коли він не використовується.
  • Не розбирайте пристрій.

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:

Пристрій призначений для пом’якшення грубої шкіри на ступнях і п’ятах. Не використовувати цей пристрій будь-де ще на тілі. Пристрій можна використовувати в душі, однак його не можна занурювати в воду

1. Помийте і очистіть шкіру.

2. Переконайтеся, що роликова насадка надійно закріплена в пристрої. Дивіться, як зняти і замінити роликовую насадку в Інструкції користувача в розділі «Заміна роликової насадки».

3. Зніміть захисний ковпачок з пристрою та увімкніть пристрій, натиснувши на кнопку захисного вимикача в центрі Перемикача вмикання / вимикання і одночасно посуньте перемикач вгору.

4. Обережно рухайте пристрій (назад і вперед або з боку в бік) по області грубої шкіри протягом 2-3 секунд. Не натискайте сильно, але обережно проводьте пристроєм по потрібній області. Пристрій зупиниться, якщо на нього буде застосовано занадто великий тиск. Зупиніться і перевірте, чи досягли ви бажаного результату. Якщо ні, використовуйте пристрій на даній області ще 2-3 секунди і перевірте ще раз. Продовжуйте використовувати цей метод, поки не буде досягнуто бажаного результату.

5. Вимкніть пристрій

6. Промийте шкіру або використовуйте вологий рушник, щоб позбутися від зайвих частинок шкіри.

7. Для очищення пристрою дивіться розділ «Рекомендації з догляду».

8. Зберігайте захисний ковпачок на пристрої, коли він не використовується.