Капсули для обличчя «Максимальне сяйво» з вітаміном С 53118

Виробник: Avon
Код: 53118
Є в наявності
470,00 грн. 249,00 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Заряди свій нічний крем силою вітаміну С за допомогою капсул для обличчя!

"Вітамін С - найсильніший антиоксидант.

Він блокує дію вільних радикалів, які запускають процеси старіння. А також він регулює і стимулює синтез колагену, підвищує його стабільність, що сприяє оновленню шкіри і поліпшенню її еластичності. Вітамін С добре зволожує шкіру, утворює захисний ліпідний бар`єр і запобігає втраті вологи. Додатково він освітлює і вирівнює тон шкіри. Це відбувається за рахунок того, що вітамін зменшує виробництво меланіну. При почервонінні на шкірі рекомендується додавати до щоденного догляду засоби з вітаміном С, оскільки він захищає стінки судин і капілярів, зменшує їхню ламкість.

Додатково до всього він ще й підвищує захист шкіри від ультрафіолетових променів, стимулює місцевий імунітет і регулює рН-баланс шкіри.

Найкраще засоби з вітаміном С наносити вранці, тому що це посилює антиоксидантну активність шкіри. І не бійтеся використовувати продукти з вітаміном С щодня."

Тетяна Чернишова, Лікар дерматолог-косметолог, кандидат медичних наук

87% жінок* погодиилсь, що шкіра стала більш сяючою та рівною вже за 4 тижні.

ПІДХОДИТЬ ДЛЯ

Будь-якого типу шкіри.

ЗАСТОСУВАННЯ
Підсилюйте дію свого крему порцією вітаміну C! ЗАСТОСУВАННЯ: використовувати до 3 разів на тиждень, додаючи вміст капсули в свій звичайний крем.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:

Суворо для зовнішнього застосування. Продукт не призначений для вживання всередину! Зберігати в недоступному для дітей місці.

Вистачає на 6 тижнів використання.
Нанеси на обличчя.

КРАЇНА-ВИРОБНИК

Італія