Сироватка-коректор зморшок з ретинолом, 30 мл 1379703

Виробник: Avon
Код: 1379703
Є в наявності
650,00 грн. 499,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Розгладжуюча сироватка-коректор зморщок з 0,1% ретинолу.

Задумуєшся про ботокс?
Спробуй сироватку з чистим ретинолом - вона професійно зменшує і розгладжує навіть найбільш глибокі зморшки. Сироватка-коректор зморшок з ретинолом - найшвидший продукт в боротьбі зі зморшками. Формула сироватки містить 0,1% концентрацію ретинолу, який підвищує рівень колагену в глибоких шарах епідермісу, і органічну кислоту oxa-di-acid, поліпшує і вирівнює поверхню шкіри всього за кілька днів. Ретинол допомагає прискорити процес оновлення клітин, завдяки чому зморшки зникають.

ПЕРЕВАГИ:

  • інтенсивно розгладжує шкіру за кілька днів
    • візуально скорочує зморшки
    • підвищує рівень колагену в шкірі
  • ЗАСТОСУВАННЯ: Щодня вранці і ввечері наносити засіб на очищену шкіру обличчя і шиї. Потім скористайтесь зволожувальним кремом для обличчя Anew і кремом для області навколо очей Anew.

    ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовувати тільки за призначенням. Засіб містить ретинол, що може підвищити чутливість шкіри до сонячного випромінювання. Використовувати сонцезахисні засоби і обмежити перебування на сонці під час застосування засобу і протягом тижня після застосування.

    КРАЇНА ВИРОБНИЦТВА: Польща