Туалетна вода Fresh Citrus 20622

Новинка
Виробник: Avon
Код: 20622
Немає в наявності
530,00 грн. 369,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Avon презентує особливу колекцію моноароматів Scent Mix для Неї та для Нього. Сім неймовірних яскравих ароматів можна комбінувати між собою так, як тобі забажається, або наносити окремо. Тільки від твого настрою залежатиме, який аромат супроводжуватиме тебе сьогодні!

Щоб створити свій унікальний аромат, слідуй простим правилам.

Крок 1. Вибери-аромат базу. Це може бути туалетна вода Pure Ocean з нотою свіжого океанського бризу або Velvet Amber, в якій звучать солодкі ванільні акорди.

Крок 2. Доповни ароматом-топпером. Одним, двома, трьома? Все залежить від тебе. Експериментуй та підкреслюй свою унікальність! Обирай туалетну воду, яка тобі до вподоби: Vibrant Fruity з яскравими нотами ожини, Romantic Bouquet з ніжними квітковими акцентами півонії або Sparkly Citrus, в якій звучать енергійні акорди лайма.

Аромат-базу також можна змішувати і з чоловічими моноароматами. Обирай свіжий цитрусовий аромат Fresh Citrus або теплий деревний Masculine Woody.

Свіжий цитрусовий моноаромат Fresh Citrus створений для активних та енергійних чоловіків. Освіжаюча композиція неодмінно зарядить тебе бадьорістю та підніме настрій.

Аромат чудово міксується з нотами океанського бризу. Ідеально підходить для щоденного нанесення.

ТИП

Цитрусовий аромат

НОТА

Лайм