Туалетна вода Avon Surreal Island (75мл) 31400

Код: 31400
Є в наявності
550,00 грн. 289,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Ти пам’ятаєш, як одного разу загубилася на острові своєї уяви, в прекрасному лабіринті мрії, серед екзотичних ароматів червоних ягід… І полетіла в безмежний простір краси? Прийшов час досліджувати твої найпотаємніші емоції і перенестися в найпотаємніше місце, на чарівний острів твоєї душі.

Це зробити тобі допоможе новинка – туалетна вода Avon Surreal Island. У квітково-фруктовій композиції сплелися воєдино акорди екзотичних червоних ягід, сонячного жасмину та розкішних бобів тонка. Разом вони створюють яскравий, позитивний та неймовірно жіночний аромат, який миттєво перенесе тебе на острів, де збуваються мрії.

Ця туалетна вода ідеально підійде для літнього сезону, адже створює святковий настрій, веселу, безтурботну та легку атмосферу. Аромат Avon Surreal Island можна використовувати під час відпустки, відпочинку на природі або поїздки на море. А також у спекотні літні дні у місті, адже він зможе миттєво перенести тебе на містичний тропічний острів мрій.

ТИП

Квітково-фруктовий аромат

ПІРАМІДА

Червоні ягоди, жасмин, боби тонка

ЗАСТОСУВАННЯ

1. Нанеси аромат на точки пульсації на шкірі (шия, зап’ястя). Шкіра на пульсуючих зонах вен найніжніша і найтепліша. Ноти аромату будуть повільно розкриватися і огортати тебе елегантним шлейфом.

2. Розпили парфум у повітрі перед собою і ввійди в хмарку аромату. Маленькі каплі парфума залишаться на твоєму одязі і зачісці, і улюблений запах буде ненав’язливо супроводжувати протягом усього дня.

3. Аромат протримається довше, якщо ти нанесеш його одразу після душу, поки шкіра розпарена.

4. Для продовження звучання нот використовуй парфумовані засоби для ванни та тіла.

5. Уникай розпилювання на прикраси.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

ЛЕГКОЗАЙМИСТИЙ. Тримати подали від джерел вогню та тепла, в недоступних для дітей місцях.

КРАЇНА-ВИРОБНИК

Польща