Зволожувальний лосьйон-автозасмага для обличчя та тіла з тропічним ароматом 150мл 1487999

Виробник: Avon
Код: 1487999
Є в наявності
360,00 грн. 179,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Зволожувальний лосьйон-автозасмага для обличчя та тіла з тропічним ароматом надає шкірі красивий бронзовий відтінок навіть без перебування на сонці! Зволожувальний лосьйон-автозасмага для обличчя та тіла створений, щоб підсилити, закріпити та надати шкірі гарної рівномірної засмаги

Насолоджуйся бронзовою засмагою без шкоди для шкіри. 

ЗАСТОСУВАННЯ: Перед нанесенням очистити шкіру з використанням відлущувального засобу. Рівномірно нанести лосьон-автозасмагу на шкіру. Після використання вимити руки. Для висихання засобу уникати контакту шкіри з одягом та попадання на шкіру води.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Зберігати в прохолодному, сухому, захищеному від світла місці. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Не є сонцезахисним засобом і не замінює його. Тривале багаторазове використання продукту на незахищеній під час перебування на сонці шкірі може викликати небажані наслідки для шкіри. Уникайте потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі ретельно промити їх водою. При появі подразнення припинити використання. Якщо подразнення не проходить, слід звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Тільки для зовнішнього застосування. Засіб може викликати фарбування волосся, натуральних і синтетичних тканин. 

КРАЇНА ВИРОБНИК: Польща