Лосьйон для підсилення засмаги 200 мл 1446329

Виробник: Avon
Код: 1446329
Є в наявності
360,00 грн. 179,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Мрієш про ідеальний бронзовий відтінок шкіри, однак часу засмагати майже немає? Тоді радимо спробувати лосьйон для підсилення засмаги із серії Avon Sun Care+.

Цей засіб ідеально підійде для обличчя та тіла. Завдяки легкій та приємній текстурі, лосьйон зручно наноситься і розподіляється, та швидко сохне. Одразу після нанесення засіб активно зволожує та забезпечує ефективний догляд за шкірою, на яку впливає ультрафіолет.

Також лосьйон забезпечує закріплення отриманого кольору шкіри, робить його більш інтенсивним та насиченим.

Лосьйон для підсилення засмаги із серії Avon Sun Care+ - запорука ідеального відтінку твоєї шкіри цього літа!

ЗАСТОСУВАННЯ: Рівномірно наносити на шкіру за 15 хвилин до виходу на сонце. Використовувати меншу кількість засобу на огрубілих або схильних до сухості ділянках шкіри. До висихання засобу уникати контакту з одягом. 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Наносити повторно під час тривалого перебуванні на сонці, а також після перебування у воді та використання рушника. Уникати тривалого перебування на сонці, навіть якщо Ви використовуєте сонцезахисні засоби. Надмірне перебування на сонці може завдати шкоди вашому здоров'ю. Нанесення недостатньої кількості засобу знижує ефективність захисту від негативного впливу сонячних променів. Тільки для зовнішнього застосування. Захист забезпечує мінімальний сонцезахисний ефект. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі ретельно промити їх водою. При появі подразнення, припинити використання засобу. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння на одяг: засіб може  викликати фарбування тканин.

КРАЇНА ВИРОБНИК: Польща