Концентрований дезодорант-антиперспірант спрей для чоловіків «Максимальний захист» 1307330

Виробник: Avon
Код: 1307330
На замовлення
270,00 грн. 199,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Дезодорант-антиперспірант спрей «Максимальний захист» призначений для чоловіків, які віддають перевагу інтенсивним навантаженням. Їх активним ритм дня вимагає надійного захисту від поту – і саме це покликаний подарувати дезодорант від Avon.

Сильна спека, важка фізична робота, інтенсивні тренування – цей дезодорант ефективно захистить від неприємного запаху поту, залишаючи шкіру сухою і свіжою. Засіб миттєво висихає та не залишає білих слідів на одязі. А зручна форма спрея робить його використання дуже зручним.

ЗАСТОСУВАННЯ: Ретельно струсити перед використанням. Розпилити необхідну кількість засобу на область пахв, утримуючи балон на відстані 10-15 см від шкіри. Наносити тільки на область пахв.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Вміст балона знаходиться під тиском. Вибухонебезпечно при нагріванні. Не допускати нагрівання балона вище 500С. Не розпиляти поблизу вогню і розпечених предметів. Не палити під час використання. Використаний балон не проколювати і не спалювати. Зберігайте далеко від джерел вогню і тепла, в захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі і на подразнену шкіру. Після використання і закінчення терміну придатності засіб утилізують як побутовий відхід. Не містить озоноруйнуючих речовин.

КРАЇНА ВИРОБНИК: Польща