Відновлювальний денний крем «Проти зморщок + Зміцнення» SPF20, 50 мл 16700

Виробник: Avon
Код: 16700
Немає в наявності
130,00 грн. 69,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Креми для обличчя Avon True Nutra Effects «Антивіковий догляд» – це більш пружна шкіра день за днем! Підходять для шкіри з вираженими ознаками старіння у віці від 45 років.

Містять комплекс Active Seed (ектів сід) з насінням чіа, екстрактом граната і керамідами. Екстракт граната – справжній еліксир молодості, створений природою. Він багатий на корисні інгредієнти, у числі яких – елагова і омега-5 жирні кислоти, які допомагають клітинам відновлюватися. Кермаміди відновлюють бар'єрну функцію шкіри. Комплекс Active Seed (ектів сід) забезпечує накопичувальний ефект*.
Спробуй і отримай помітний результат уже за 21 день! Миттєвий ефект – оновлюють вигляд шкіри і чудово зволожують. Накопичувальний ефект – підтягують шкіру, відновлюють її захисну функцію.
Відновлювальний денний крем інтенсивно живить шкіру і підсилює вироблення колагену, допомагає зміцнити овал обличчя. Фактор SPF 20 захистить шкіру від шкідливого впливу сонячного проміння протягом дня.
- Протестований дерматологами
- Підходить для чутливої шкіри
- 0% барвників і парабенів
ЗАСТОСУВАННЯ: Щоранку наносити на попередньо очищену шкіру обличчя і шиї. Уникати потрапляння на одяг: крем може залишати плями через вміст SPF.
Виготовлено в Польщі/ Росії.