Олівець для повік з аплікатором для розтушовування.Інтенсивно коричневий 78913

Код: 78913
Є в наявності
270,00 грн. 169,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Олівець для очей допомагає вигідно підкреслити красу очей, відтінити їхній колір або візуально змінити їхню форму. Серед широкого вибору косметики для очей  в Avon важко не розгубитися. Якщо ти творча натура і любиш експериментувати з макіяжем, цей олівець з алікатором від Mark вартий твоєї уваги.

Цей засіб створений для фанатів кольорів. Навіть якщо у твоїй косметичці буває всього один відтінок – універсальний чорний, ніколи не пізно спробувати нові відтінки чи варіанти майкапу. Яскраві очі завжди в тренді!

Олівець має водостійку кремоподібну формулу, яка легко розтушовується і, «застиваючи», стійко тримається на повіках до 12 годин. Усі відтінки – насичені, з крутою кольоропередачею навіть у розтушованому вигляді. М’яка текстура легко наноситься і не дряпає ніжну шкіру повік. Стрілки малюються практично одним рухом.
Аплікатор у формі спонжа дозволяє легко розтушувати нанесений пігмент. У палітрі – 7 насичених, красивих відтінків, серед яких просто підібрати той, що личитиме саме до твоїх очей.

Широкий вибір відтінків і формат олівця з аплікатором дають безмежні можливості для експериментів у макіяжі. Ти можеш малювати як чіткі графічні стрілки – класичні чорні чи незвичні кольорові, так і розтушовувати лінії, створюючи плавний перехід відтінків. Розтушований олівець  також слугує чудовою базою для тіней – тіні виглядають більш насиченими й інтенсивними та довше тримаються на «підкладці» з олівця, ніж на «голій» повіці.

ПЕРЕВАГИ
✔ водостікий
✔ широка палітра яскравих кольорів
✔ аплікатор для розтушування

ЗАСТОСУВАННЯ
1. Обведи контур очей у кілька штрихів один за іншим,
2. Рухайся від внутрішнього куточка ока до зовнішнього.
3. За бажанням, розтушуй лінію аплікатором, рухаючись від центру повіки вверх і до її зовнішнього краю.

КРАЇНА-ВИРОБНИК
Чехія
Мексика
Німеччина