Матуюча компактна пудра Pink Fair/ Натуральна бежева 1434441

Виробник: Avon
Код: 1434441
Є в наявності
620,00 грн. 419,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Матуюча пудра – незамінний атрибут якісного макіяжу і мастхев кожної доглянутої жінки. Пудра від Avon True матує і вирівнює тон шкіри, надає шовковисте легке покриття, освіжає тьмяну шкіру і комфортно наноситься. Її можна використовувати для будь-якого типу шкіри і будь-якого віку. Пудра справиться зі своїми завданнями як самостійно, так і в тандемі з тональною основою. Вона чудово закріплює тональний крем і зберігає макіяж бездоганно свіжим протягом тривалого часу.

Компактна пудра у лаконічному дизайні, попри скромну ціну й розміри, містить і дзеркальце, і спонж. Фултяр вміститься в найменшу косметичку або сумочку, тож ти зможеш освіжати макіяж у будь-який час і в будь-якому місці. Незважаючи на свій невеликий розмір, пудра містить цілих 9 грамів засобу і витрачається дуже економно – її вистачить на тривалий час.

ПЕРЕВАГИ
✔ 4 універсальні відтінки для різних тонів шкіри
✔ компактний розмір
✔ легке покриття без ефекту маски
✔ у комплекті дзеркальце і спонж

ЗАСТОСУВАННЯ
Нанести пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу за допомогою пензлика або спонжа. Рухайся від центру чола і вниз по вилицях до підборіддя. Пройдися легенько по носі і щоках.

КРАЇНА-ВИРОБНИК
Китай