Маска для обличчя «Сплеш-догляд. Заряд енергії» (125 мл) 25581

Рекомендуємо
Виробник: Avon
Код: 25581
Є в наявності
210,00 грн. 99,99 грн.
Порівняти

Додати відгук

Дякую за відгук. Ваш коментар буде опубліковано після перевірки модератором!

Ваш коментар може бути першим

Оціни всі переваги маски всього за 15 секунд! Завдяки миттєвій дії антиоксидантів, фруктових кислот, протеїнів шовку і вітаміну В-5 маска дарує шкірі енергію, сяйво і свіжість. Її секрет - у концентрованій формулі та надзвичайній дії інгредієнтів.

Рідкі маски вперше з'явилися в Кореї і швидко завоювали ринок, оскілбки миттєво проникають в шкіру, роблячи її свіжою, сяючою за рахунок високої концентрації активних інгредієнтів. Сплеш-маски - це справжній прорив у косметології. Дарує енергію, сяйво і свіжість за 15 секунд.

ЗАСТОСУВАННЯ: Наносити на очищену шкіру. Нанести невелику кількість засобу (5 капель) на долоню та м'якими поплескувальними рухами розподілити по шкірі обличчя і шиї. Дати шкірі підсохнути. Потім нанести зволожувальний крем.

Якщо маска використовується зранку, то потім нанести крем із сонцезахисним фактором. Маска містить альфа-гідрокислоту, яка може підвищувати чутливість шкіри до сонячного випромінювання та збільшувати можливість виникнення сонячних опіків. Застосовувати лише за призначенням. Уникати контакту з очима. Якщо засіб потрапив у очі, ретельно промити їх водою.

Виготовлено в Польщі.